מפעל

 

ברחוב שונצינו, במרכז תל אביב, יש לפסטה מיאה מפעל קטן שמייצר פסטות טריות מידי יום.
הפסטות מיוצרות בעבודת יד, על בסיס מתכונים מסורתיים מבית אמא איטליה.
המפעל מייצר גם את הפסטות הממולאות, רביולי וניוקי ממולא גבינות כאשר בסיס המילוי הינו ריקוטה פרסקה ופרמיג'נו איטלקי אמיתי.
לפסטה מיאה ישנן מעל שלושים צורות פסטה קצרות וכעשרים צורות ארוכות של פסטה טרייה. פסטה טרייה כהגדרה היא כזו המיוצרת מידי בוקר ומחולקת למסעדות טרייה עוד באותו הבוקר….
הבצק של פסטה מיאה הינו מתכון יחודי המכיל קמח דורום וביצים. היום , עם דרישת הקהל, אפשר לקנות גם פסטה טרייה טבעונית (ללא ביצים).